Home Info Uspesi odbojkaškog kluba „Smederevo Carina“

Uspesi odbojkaškog kluba „Smederevo Carina“

by redakcija

Kadeti OK Smederevo Carine su po prvi put osvojili tradicionalni Đurđevdanski turnir u Kragujevcu. Kadeti su bili najbolji u konkurenciji sedam ekipa iz Podunavsko-Braničevskog i Šumadijskog okruga, a u finalu je savladana ekipa VGSK iz Velikog Gradišta rezultatom 2:0, po setovima 25:19 i 25:22.

"Na tom istom turniru smo imali dve ekipe, pa je i druga ekipa ostvarila zavidan rezultat jer je na čelu sa trenerom Miloradom Grbićem osvojila 3. mesto, a u borbi za treće mesto je savladana ekipa domaćina, Radnički iz Kragujevca, rezultatom 2:1. Pored ekipnih nagrada, naši momci su pokupili i pojedinačne nagrade, pa je tako za najboljeg srednjeg blokera izabran Vukašin Spasojević, za najboljeg libera je izabran Gligorije Radovanović, za najboljeg smečera Petar Mitković, dok je MVP turnira Đorđe Kovač."- rekli su za SDCafe čelni ljudi ovog kluba.

Ovo je drugo učestvovanje na turnirima ovih momaka u mesec dana, jer su početkom meseca učestvovali i na međunarodnom Majskom turniru u Beogradu i u konkurenciji 16 ekipa su osvojili 5. mesto što je takođe veliki uspeh i još jedan dokaz da se kvalitetno radi u mlađim selekcijama kluba, kao i da Smederevo ima lepu budućnost kada je odbojka u pitanju.

OK "Smederevo Carina" formira i žensku seniorsku ekipu. Sve zainteresovane igračice koje žele da budu članovi našeg kluba mogu da dođu u četvrtak 30.05.2019 od 21 čas u salu Cvijićeve škole na trening. Treninge će voditi treneri Petar Petrović i Milorad Grbić.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!