Home InfoHronika Uhapšene četiri osobe zbog seče kablova

Uhapšene četiri osobe zbog seče kablova

by redakcija

Pripadnici MUP-a uhapsili su još četiri izvršioca, za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo uništenja i oštećenja tuđe stvari, na štetu preduzeća "Telekom Srbija", tako što su na više lokacija u Smederevu posekli podzemne telefonske kablove, saopšteno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, osnovano se sumnja da su S.M. iz Beograda, uhapšen prošle nedelje i Z.M. iz Smedereva organizatori, a S.P. , S.N. i 17-godišnji maloletnik (svi iz Beograda) članovi grupe, koja je u noći 6. na 7. jul i 7. na 8. jul, na više lokacija u Smederevu posekla podzemne telefonske kablove.

Tom prilikom, nekoliko hiljada korisnika usluga "Telekoma" ostalo je bez telefonskog signala i internet usluga, a preduzeću "Telekom Srbija" naneta je materijalna šteta od 3.500.000 dinara.Četvorica osumnjičenih su, nakon policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok će protiv maloletnog osumnjičenog krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!