Home InfoHronika Uhapšena šestorica dilera droge

Uhapšena šestorica dilera droge

redakcija

Policija je uhapsila šest osoba  iz Međulužja. Granica, Jagnjila i Mladenovca, starih od 23 do 37 godina, pod sumnjom da su neovlašćeno proizvodili i prodavali drogu, saopštila je danas policija.

Uhapšeni su Milan D. (25) iz Međulužja, Stefan O. (23) iz Granica, Aleksandar S. (32) iz Granica, Nikola K. (37) iz Jagnjila, Miloša I. (29) i Vojislava M. (28) obojicu iz Mladenovca.

Osumnjičeni su od 1. decembra 2011. do 26. aprila 2012. svakodnevno nabavljali i prodavali heroin u Mladenovcu  nalazili kupce na teritorijama Smedereva,  Smederevska Palanka, Topola i Aranđelovac.

Kupci sa navedenih područja su svakodnevno dolazili u Mladenovac i od osumnjičenih kupovali heroin, koji su ovi prethodno miksovali, pakovali u paketiće težine 0,3 grama i prodavali  po 700 dinara.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je  da su osumnjičeni u navedenom periodu prodali oko pet kilograma heroina.

Juče su pretreseni  osumnjičeni i njihovi stanovi u kojima je nađeno 64,6 grama praškaste materije nalik heroinu, vagica i 500 evra i 50.000 dinara.

Od osumnjičenih su oduzeti  automobili Audi A8, Rover 25 i Zastava jug," kojima su išli u prodaju droge.

Osumnjičeni će u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju policije.

msp

 

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!