Home InfoHronika Uhapšena dva vozača koja su vozilom prešla preko leša

Uhapšena dva vozača koja su vozilom prešla preko leša

by redakcija

Smederevska policija uhapsila je dvojicu vozača koji su prešli vozilom preko Milijana Bebića u ranim jutarnjim satima 24. decembra u Ulici Crvene armije koja je i u noćnim satima veoma prometna jer vodi ka izlazu na autoput.

Kako je agenciji Beta rekao izvor blizak policiji vozač koji je pregazio pešaka još nije nađen i prve pretpostavke da će taj deo brzo biti završen nisu se još ispunile.

Policija je saopštila da je u noći između petka i subote, 50 minuta po ponoći, u ulici Crvene armije u Smederevu, pregažen pešak Milijan Bebić (60) iz Smedereva.

Utvrđeno je da je, neposredno pre nezgode, nastradali bio u kafe-kladionici "Baron SD", gde je konzumirao alkohol. Nakon što je odbio da ga vlasnik lokala odveze do kuće, izašao je i, najverovatnije zbog velike koncentracije alkohola u krvi (4,37 promila), pao na kolovoz, saopštila je policija.

Izvor blizak policiji naveo je Beti da je sada problem višestruk jer treba utvrditi da li je Bebić s velikom dozom alkohola u krvi legao na put i zaspao, da li je pao u komu ili, čak, umro na nedovoljno osvetljenoj deonici puta.

Još nije poznato da li je Bebića usmrtio motocikl, putnički auto ili šleper, naveo je policijski izvor.

Izvesno je da je vozač automobila "folksvagen polo", Igor M. (29) iz Smedereva, prvi posle gaženja naišao iz pravca Smedereva i prešao svojim vozilom preko Bebića, zaustavio vozilo i sačekao policiju.

Njemu je na licu mesta izmereno prisustvo alkohola u organizmu, u koncentraciji od 0,7 promila, a nije, kako je prvobitno glasila dobijena informacija, Igor M. upozorio policiju da je na putu ljudski leš.

Nakon intenzivnog operativnog rada, policijski službenici su identifikovali još jednog vozača, koji je automobilom "opel astra" takođe pregazio Bebića, a zatim napustio mesto događaja.

Radi se o  Milanu S. (23) iz Smedereva koji je takođe uhapšen.

Oba vozača su uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a protiv Milana S. i za krivično delo jer nije pružio pomoć licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, sprovedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Na udes je policiju upozorio vozač koji se kretao od Radinca ka Smederevu, stao i trepćućim svetlima upozoravao vozače da pažljivo voze i zaobiđu leš.

Ime tog vozača policija nije saopštila.

Policija širokom akcijom i s velikim brojem policajaca na terenu traga za vinovnikom udesa.

msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!