Home InfoHronika Uhapšen piroman

Uhapšen piroman

redakcija

Požarevačka  policija   odredila  je zadržavanje  i podnela krivičnu prijavu protiv  Zorana J. (35) iz Miljevića, zbog osnovane sumnje  da je izazivao opštu opasnost.

On je osumnjičen da je tokom noći 27. marta provalio u garažu, vlasništvo J.P. iz Miljevića, koji se nalazi na  privremenom radu  u inostranstvu,  razbacao opuške  cigareta  po putničkom vozilu  micubiši parkiranom u garaži  i potom ukrao auto nisan primera, saopštila je danas policija.

U požaru  koji je osumnjičeni izazvao,  izgorela su dva putnička vozila parkirana u garaži, četiri motora,  auto prikolica  i poljoprivredna mehanizacija.

Nakon podmetanja  požara  u domaćinstvu J. P.  osumnjičeni je iste noći  opuškom cigarete zapalio  i senaru vlasništvo S.M iz istog mesta.

U požaru  su izgorele poljoprivredne mašine kao i  balirano seno  i slama skladišteno  u senari.

Iste  noći osumnjičeni je vozeći ukradeni auto  izgubio kontrolu i sleteo s puta u šanac.

Nakon privođenja osumnjičeni je policiji priznao izvršenje  svih krivičnih dela, navodi se u saopštenju policije

Kao motiv  naveo je nazadovoljstvo  tertamanom  koji su oštećeni imali  prema  njegovom ocu koje je kod  njih   obavljao  fizičke  poslove i načinom na koji su ga sahranili.

Požarevačka policija je  osumnjičenog  Zorana  J.  uz krivičnu prijavu  predala  istražnom sudiji Osnovnog suda  u Požarevcu.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!