Home InfoHronika Učenici uhvaćeni dok su kupovali marihuanu

Učenici uhvaćeni dok su kupovali marihuanu

by redakcija

Inspektori Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu zatekli su tri maloletnika u kupoprodaji marihuane pored ograde dvorišta srednje Ekonomsko trgovačke škole u Smederevu.

Bivši učenik ove škole pokušao je da proda dvojici učenika, koji su pobegli sa časa fizičkog vaspitanja, tri paketića sa 1,9 grama biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Prilikom pretresa porodične kuće prodavca, nađeno je još deset paketića sa ukupno devet grama biljne materije za koju se takođe osnovano sumnja da je marihuana.

Analizom, izvršenom u Zdravstvenom centru "Sveti Luka" u Smederevu, kod sve trojice maloletnika utvrđeno je prisustvo opojne supstance tetrahidrokanabinol (THC) u organizmu.

Protiv osumnjičenih će, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!