Home InfoPolitika U toku renoviranje ambulanti u Mesnim zajednicama Carina i „25.maj“

U toku renoviranje ambulanti u Mesnim zajednicama Carina i „25.maj“

by Redakcija

Trenutno su u toku radovi na ambulantama u dve mesne zajednice na području Grada Smedereva.
Radovi restauracije i adaptacije obavljaju se na zgradama ambulante na Carini i u MZ „25.maj“.

vrednost radova na ambulanti u Mesnoj zajednici ,,Carina“  iznosi 12 miliona dinara i izvode se radovi na uređenju spoljne fasade, renovira se krov, kreče se sve unutrašnje prostorije i sređuje se trotoar oko same zgrade.

U Mesnoj zajednici ,,25.Maj“ gde je vrednost radova 4 miliona dinara izvode se radovi na sređivanju poda u ambulanti, krečenje svih prostorija i renoviranje stolarije koja je dotrajala.

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč sa direktorkom Doma zdravlja doktorkom Olgicom Obradović obišao je radove na uređenju obe ambulante.
Direktorka Doma zdravlja je istakla da se završetak radova u Mesnoj zajednici ,,25. Maj“ očekuje do sredine novembra, dok će na Carini ambulanta biti završena do kraja godine.

Gradonačelnik Jovan Beč naglasio je da se konstantno ulaže u zdravstveni sistem kao u jedan od vodećih prioriteta, pa je grad iz budžetskih sredstava ove godine izdvojio 70 miliona dinara.

Slične vesti

2 comments

Jelica 25.10.2022 - 18:33

Obzirom da je već bio da vidi ambulante, nadamo se da preduzeti nešto i na uređenju okoline koja je ruglo Prve lipske rampe, a u zajedničkom dvorištu sa vrtićem

Reply
NIKOLA TASIĆ CALE 26.10.2022 - 07:01

…Izvode se radivi na uređenju spoljne fasade, renovira sr krov, kreče se… i sređuje se trotoar …
Kao starog Smederevca, moja Primedba gradonaćelniku J. Beču je, da sve ovo gore nevedeno primeni i/ili uradi na divnim starim i novim zgradama i kućama u Smederevu, koje su nažalost zapuštene.
Veoma se često govori o velikim turističkim mogućnostima, o visokim vrednostima, o baštini i o kulturi sećenja, a na tome se veoma malo, ili uopšte ne radi!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!