Home InfoDruštvo Tribina „Saradnja medija i aktivista: Slučaj Smederevo“

Tribina „Saradnja medija i aktivista: Slučaj Smederevo“

Redakcija

Pokret Tvrđava i Lux Naxi radio privode kraju projekat „Zelena sinergija“ podržan od strane Fondacije Ana i Vlade Divac. Nakon dva meseca realizacije, završnicu projekta činiće tribina „Saradnja medija i aktivista: Slučaj Smederevo“, koja će biti održana 29. aprila, od 18 sati u Etno klubu u Smederevu.

Na tribini će govoriti Mario Radojković, direktor Banker radija iz Niša, Dragan Pavlović, novinar Luks Naksi radija, Nataša Rašković iz organizacije Crveni bedževi i Nikola Kolja Krstić iz Pokreta Tvrđava. Moderator će biti Anika Živanović, lokalna novinarka i aktivistkinja, a događaj je posvećen razmeni iskustava, načinima saradnje između aktivističkih grupa i medija i značaju koji ta saradnja ima za širu javnost, građane i građanke, kao i izazovima sa kojima se svakodnevno susreću i jedni i drugi kada je reč o temama iz oblasti ekologije.

Skup je otvoren za javnost pa će i svi zainteresovani sugrađani i sugrađanke, moći da se uključe i sa učesnicima podele svoja mišljenja i sugestije o tome kako se saradnja između aktivističkih organizacija i medija može dodatno unaprediti na dobrobit lokalne zajednice.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!