Home Info Srbija bez sluha bira Drugi glas Srbije

Srbija bez sluha bira Drugi glas Srbije

redakcija

U Subotu 22.12.2012. u Prvom glasu Srbije, takmičenje je napustila naša smederevka Saška Janković. Saška je po svim statistikama bila favorit za prva tri mesta u takmičenju, ali oni koji šalju sms-ove očigledno nisu mislili tako.


Saška je interpretirala legendarnu pesmu Daire grupe Smak. To je prvo izvodjenje u ženskoj interpretaciji. Pored fenomenalne izvedbe ceo nastup je bio fantastičan i toliko lep da smo imali utisak da gledamo mjuzikl. S obzirom da je, po rezultatima koje samo produkcija ima i niko više, imala pored Mirne najmanji broj glasova, njih dve su se našle u duelu. Svi su bili neprijatno iznenadjeni. Žiri, publika pa i sami takmičari koji su u svojim izjavama rekli da im je Saška davala časove pevanja u kući i pokazivala i pomagala da bolje savladaju pesme. Vlado Georgijev je u toku emisije na svom tviteru napisao "Publiko što glasaš, sramno je da su Mirna i Saška završile u duelu!!!"

Posle proglašenja ko napušta dalje takmičenje, u studiju je nastala potpuna neverica. Ostali takmičari su bili vidno frapirani. Publika u studiju je i nakon gašenja kamera i direktnog prenosa još 15 minuta skandirala Saškino ime.
Aleksandra Radović je odmah nakon emisije napisala jeDa se ja pitam- kao sto se ne pitam, ukljucila bih publiku da glasa kada dodjemo do top 4 ili 5! Ovo glasanje je skandalozno! Mene je sramota

Ovaj neverovatan i neočekivan obrt je bacio ogromnu senku na celo takmičenje, što su neki mediji nazvali i preimenovali u Drugi glas Srbije, jer je prvi napustio takmičenje. Na društvenim mrežama Sašku je podržao veliki broj poznatih ličnosti: Željko Joksimović, Tijana Dapčević, Gordan Kičić, Dragan Šutanovac, Ogi Radivojević, Ana Stanić, Kaja Ostojić  i mnogi mnogi drugi.

Vlado Georgijev je takodje napisao Nakon ove ujdurme večeras, a sve po zasluzi "publike", reći ću samo: Saška, vrata "Studija Barba" su za tebe uvijek otvorena“.

Saška je ekskluzivno za SDCafe.rs izjavila: Zahvaljujem se na podršci mojim sugrađanima, i svima koji su me podržavali i to i dalje rade. Nastavljamo dalje punim gasom. Sad slede neke nove pesme koje spremamo i izlazak celog albuma. Saznaćete prvi 🙂”.

Očigledno je da Srbija ne bira više Prvi glas već nešto sasvim drugo. Bilo kako bilo, Saška je pokazala svoj talenat i znanje, postavila nove kriterijume a produkcija neka nastavi sa biranjem Dugog glasa Srbije.
 

Uskoro opširniji intervju sa Saškom Janković.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!