Home InfoDruštvo SRAMOTA: Deponija u Kovačićevu godinama raste a ništa se ne preduzima!

SRAMOTA: Deponija u Kovačićevu godinama raste a ništa se ne preduzima!

redakcija

SDCafe.rs i Lokalni ekološki pokret pokrenuli su akciju lociranja divljih deponija na području našeg grada. Prošle nedelje pokazali smo vam kako izgleda deponija na Papazovcu. 

Pogledajte kako izgleda dugogodišnja deponija u naselju Kovačićevo

Divlja edponija se nalazi u naseljenom mestu koje pripada Mesnoj zajednisi Leštar, u blizini Novog groblja na Carini uz obilaznicu između ulica Kolarski put i Starca Vujadina.

Meštani su nam potvrdili da već dugi niz godina imaju problem deponije koja se neverovatno proširila i uvećala, kao i da su mnogo puta podnosili zahteve nadležnim službama ali bez uspeha.

Nesavesni građani ovde odlažu svoje smeće a često se dešava da dođu čitavi kamioni i traktori sa prikolicom kako bi ovde ostavili svoje smeće.

"Niko ništa ne preduzima, a smeće će nas uskoro zatrpati. Užasno je leti kad su visoke temperature kad raznorazni otpad počne da zaudara i smrdi. O pacovima i psima lutalicama neću ni da govorim. Leglo zaraze!" – kaže za SDCafe.rs Slavica meštanka ovog naselja. 

U slučaju da komunalne službe ne znaju gde se nalazi deponija ili ne mogu da je nađu, evo i na Google mapi može da se vidi i jednostavno stigne do nje.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!