Home Info Smederevski put ponovo prohodan, uklonjena oborena stabla

Smederevski put ponovo prohodan, uklonjena oborena stabla

redakcija

Smederevski put koji je od sinoć bio blokiran zbog obaranja stabla usled nevremena, ponovo je otvoren za saobraćaj, rečeno je "Blicu" u SP "Lasta".

Usled sinoćnog jakog nevremena sinoć je došlo do blokade Smederevskog puta u Grockoj na dve lokacije. Lastine linije prigradskog javnog prevoza koje saobraćaju preko Grocke bile su usmeravane na Begaljicu. Međumesne linije za Smederevo išle su preko Umčara, a sada je ponovo uspostavljena trasa.
 
Podsećamo, više stabala palo je preko puta i zatvorilo prolaz i vozilima i pešacima kod šljunkare na deonici između Grocke i Brestovika, dok je na samo kilometar dalje, u blizini Vile Gavrilović u Popovića kraju proradilo klizište i velike količine zemlje su se obrušile na put i u potpunosti ga zatvorile.
 
Sugrađanima iz južnih delova opštine savetovano je da koriste Lastine linije koje saobraćaju preko autoputa ukoliko kreću put Beograda, a onima kojima je destinacija Grocka bilo je preporučeno da ostanu kod kuće ili privatnim vozilima koriste put preko Begaljice.

M.B.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!