Home Info Smederevska „Elisa“ na međunarodnom konkursu „NeMoguć dizajn“

Smederevska „Elisa“ na međunarodnom konkursu „NeMoguć dizajn“

by redakcija

Smederevac Milan Ranković, o čijim međunarodnim uspesima i pobedama na konkursima je SDCafe već pisao, ponovo učestvuje na međunarodnom takmičenju sa veoma interesantnim projektom.

NeMogući dizajn – Konkurs za najbolje dizajnersko rešenje i izradu prototipova mladih dizajnera. Cilj ovog konkursa je da se afirmišu mladi dizajneri, inženjeri i arhitekte, kao i da se podstaknu studenti na modelovanje objekata složenih oblika primenom 3D softverskih alata.

Najuspešnija rešenja biće nagrađena 3D štampačima i skenerom koji će biti dodeljeni na svečanoj promociji pobednika tokom izložbe “NeMogući dizajn – A_MADAM”, koja će biti organizovana septembra 2019. u okviru manifestacije “Noć istraživača” u Beogradu.

Konkurs „NeMogući dizajn“ predstavlja deo promotivnih aktivnosti projekta „A_MADAM“ (Advanced Design for Optimal Dynamic Properties of Additive Manufacturing Products), koji pripada grupi akcija „Marie Skłodowska-Curie“ programa Horizont 2020 Evropske Komisije. Sve informacije o projektu A_MADAM se mogu naći na internet adresi www.a-madam.eu .

Pažnju javnosti je odmah privukao projekat javne klupe "Elisa bensh".

"Elisa je stari moj rad koji sma radio za jedan dizajn konkurs za Ameriku i koji sam sada unapredio.
Inspiracija je bila da klupa ne liči na klasičnu klupu već na skulpturu i ideja je bila da što manje prostora zauzima a da bude veoma funkcionalna i da mogu više ljudi da sednu i koriste je u isto vreme."
– rekao je Milan za SDCafe.rs
 

Rugi rad je dizajnersko rešenje nakita pod nazivom "Heven" koji se sastoji od narukvice, minđuše i prstena.

Za Milanove radove možete glasati na sledećem linku:

http://www.3dimpuls.com/en/glasanje2019

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!