Home Info Četvrti Memorijalni tirnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ – Smederevo 2019.

Četvrti Memorijalni tirnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ – Smederevo 2019.

redakcija

Četvrti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“ , u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK „Proleter“ iz Vranova, počinje u petak, 14.juna. Nakon tri godine turnir se seli iz Vranova u Smederevo,  na teren Veslačkog kluba kraj Dunava. 

Iza turnira je stao Gradski fudbalski savez Smedereva koji je ove godine i organizator, zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa.

Nagradni fond je znatno uvećan i iznosi 300.000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana. Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara. Prijave se mogu vršiti do 13.juna u 20 časova, kada je javno izvlačenje parova, na terenu kod Veslačkog.
Organizatori pozivaju zainteresovane ekipe da prijave učešće na telefone: 
063/ 11-33-083 – Marjan
060/75-75-111 – Nemanja
060/ 66 33 673 – Olja

Turnir „Zoran Popović Pop“ od osnivanja prati veliko interesovanje igrača sa minimum 20 ekipa iz raznih krajeva, prepune tribine navijača, korektna navijačka i takmičarska atmosfera.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang – zonu Dunav.

Uprava kluba,a potom i Gradsko veće grada Smedereva, donelo je 15.aprila 2016.godine odluku da stadion FK Proleter dobije ime „Zoran Popović Pop“. U loži na stadionu, uoči finala prvog turnira zvanično je otkrivena mermer ploča sa natpisom „Stadion Zoran Popović Pop“.

Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa. On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega. 
Zato, vidimo se na Veslačkom!

Svi ste pozvani.

 

foto: promo

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!