Home Info Smederevo pred gašenjem, ostavka i drugog izvršnog direktora

Smederevo pred gašenjem, ostavka i drugog izvršnog direktora

by redakcija

 

Dramatična situacija i štrajk Smederevaca primorao je jednog od najmlađih i najagilnijih članova rukovodstva kluba, Nikolu Nešića da podnese neopozivu ostavku.
 
Tako je posle istog čina Žarka Pavlovića, Aleksandar Pantić, generalni direktor ostao i bez drugog najbližeg saradnika, pa se s pravom postavlja pitanje gde je kraj agoniji koja već nekoliko meseci potresa smederevske Oklopnike.
Da nevolja bude veća, posle ostavke Saše Momića više od mesec dana klub nema predsednika, a svi pokušaji da se bar privremeno smiri situacija za sada nisu dali rezultate.
– Ne mislim da su čelnici grada isključivi krivci za dramatičnu situaciju u kojoj se klub nalazi. Oni su, ipak, u poziciji da preseku i donesu odluku ko će činiti novu upravu i Nadzorni odbor, i na taj način spreče gašenje kluba sa bogatom tradicijom – sa puno emocija, gotovo u jednom dahu rekao je Nikola Nešić i dodao:
– U klubu ću ostati dok postoji bilo kakva nada da on opstane, ali dužnost izvršnog direktora više nisam u mogućnosti da obavljam.
Prekinut štrajk
 
Prema poslednjim saznanjima, fudbaleri Smedereva prekinuli su višednevni štrajk. Prvotimci će u nedelju otputovati na utakmicu sa Novim Pazarom.
 
FOTO: N. Nenadović)

Izvor: Sportski žurnal

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!