Home InfoDruštvo Smederevka Dunja Paunović sa kolegama sa FON-a pobednici regionalnog takmičenja Procter&Gamble CEO Challenge!

Smederevka Dunja Paunović sa kolegama sa FON-a pobednici regionalnog takmičenja Procter&Gamble CEO Challenge!

redakcija

Studenti Case Study Club-a FON-a: Dunja Paunović iz Smedereva, Luka Delić i Vladimir Stojiljković iz Beograda, pod mentorstvom Prof. Dr Vesne Damnjanović osvojili su prvo mesto u konkurenciji 9 timova iz jugoistočne Evrope na regionalnom finalu takmičenja "Procter & Gamble CEO Challenge" i plasirali se u evropsko finale koje će se održati krajem aprila 2020. godine u Frankfurtu.

Studenti su bili suočeni sa zadatkom repozicioniranja brenda Pantene, jednog od najvećih kozmetičkih brendova kompanije P&G, kao i sa približavanjem istog brenda mlađim potrošačima. Osim nagrade za prvo mesto, tim je dobio i mnogobrojne pohvale za efektivnu prezentaciju i holistički pristup rešenju od strane članova stručnog žirija iz kompanije.

Sledeće takmičenje na kojem će ovi mladi telanti uzeti učešće biće Evropsko u Frankfurtu, a ako sve bude po planu braniće boje Srbije na Svetskom u Meksiku.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!