Home InfoSport Smederevci na Državnom prvenstvu u Kick light contactu

Smederevci na Državnom prvenstvu u Kick light contactu

by Redakcija

U Subotici 4. i 5. marta održano je Državno prcenstvo u Kick light contactu. Na ovom takmičenju učešće je je uzeo i smederevski klub Trijumf SD. Ovo je bio debitantski nastup ovog kluba na državnom prvenstvu. Trijumf SD nastupio je sa 7 kadeta i 3 seniora. Osvojene su dve srebrne medalje.
Mladji kadet -47kg Kolja Ivić ostvario je dve pobede i poraz u finalu i pokazao zaista sjajne borbe.
Senior Nikola Čupić -63kg odlično se borio u polufinalu i protiv iskusnog borca iz Bora u finalu izgubio malom razlikom na poene.

„Zaista sam zadovoljan nastupom naših takmičara. Svi su pokazali odličnu tehniku i profesionalni pristup celom događaju. Imali smo, nažalost 4 diskvalifikacije kadeta, jer su nama „tvrđe“ dicipline prioritet, pa tako i treniramo, a u light contactu su drugacija pravila i dosta se mekše radi. Sve u svemu veoma zadovoljni i ferplejom koji su takmičari pokazali.“ – kaže za SDCafe Nikola Stošić trener.

Pored Trijumfa učešće je uzeo i klub SD Combat iz Smedereva, sa 3 seniora i jednim juniorom. Jovan Sekulić u katergoriji juniora osvojio je zlatnu medalju.

Slede pripreme za  Evropski Cup Serbia Open, zatim za Državno prvenstvp u K1 disciplini,  Držano prvenstvo u low-kick discipl.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!