Home InfoHronika Smederevac uhapšen u Budvi

Smederevac uhapšen u Budvi

by redakcija

Budvanska policija je rasvetlila šest krađa, a zbog sumnje da su ih počinili uhapsila je R. S. iz Ukrajine i I. N. iz Srbije, te podnela krivične prijave protiv J. V. iz Srbije i P. B. i K. M. iz Crne Gore.

I. N. iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je počinio dve teške krađe "na naročito drzak i opasan način". Kako ističu u UP, on je, sumnja se, 3. septembra na šetalištu prišao sa leđa Budvaninu S. G. (76) i upotrebom fizičke snage mu otrgao zlatni lančić, a zatim pobegao. Policija ga je pronašla pola sata nakon toga, a kriminalistička obrada ih, naglašavaju, upućuje na sumnju da je počinio tešku krađu i 28. avgusta, kada je Beograđanki L. S. prišao sa leđa i takođe ukrao zlatan lančić i pobegao.

Budvanska policija je Osnovnom Državnom Tužilaštvu u Kotoru podnela i tri krivične prijave protiv tri osobe osumnjičene za krađe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Ukrajinac R. S. (35) uhapšen je 4. septembra zbog sumnje da je počinio razbojničku krađu. On je, kako se sumnja, 28. maja, sa još jednom nepoznatom osobom provalio u stan L. O. iz Rusije, koja ih je, po povratku u stan, sa svojim rođakom V. N, zatekla u krađi. R. S. i osoba sa kojom je provalio u stan su fizički sprečili V. N. da ih zadrži do dolaska policije, pa su pobegli sa ukradenim stvarima.

Prema sumnjama, J. V. (19) iz Zrenjanina je u maju ove godine ukrao od D. C. 2.500 evra, P. B. (25) iz Podgorice je ukrao kofer M. S. u kom se nalazila skupocena garderoba i 150 evra, a M. K. (21) iz Pljevalja je iz stana M. T. ukrala 200 evra i jednu bankovnu karticu.

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!