Home InfoServisne informacije Skupština Smedereva sutra o izgradnji toplovoda

Skupština Smedereva sutra o izgradnji toplovoda

by Redakcija

Skupština Smedereva u petak, 3. decembra razmatraće detalje realizacije jednog od kapitalnih projekata – izgradnje toplovoda. Reč je o pokretanju postupka  javno-privatnog partnerstva, bez elemanata koncesije, za izgradnju i finansiranje gradske toplane i toplovoda za isporuku toplotne energije na području Smedereva.

Ovaj projekat, ukoliko bude realizovan, ujedno bi „zatvorio“ sve kotlarnice na mazut kojih ima dvanaest, a koje su među najvećim zagađivačima vazduha u Smederevu.

Odbornici će se izjasniti i o konačnom tekstu predloga ugovora za javno-privatno partnerstvo za održavanje sistema javne rasvete uz mere uštede energije.

 

SDCafe.rs

Slične vesti

6 comments

Žika 02.12.2021 - 12:18

Javno-privatno partnerstvo?! Opet neki Barovići i slični? Nek završe prvo objekat na Rtnju ili nek završe u zatvoru! Ima vremena za toplu vodu – izbori su tek u aprililiili…

Reply
Mika 02.12.2021 - 17:32

Ocigledno Ziko da ne unosis ugalj i ne cepas drva, hohstapleru kancelarijski. Dovukli ste se sa svih strana i sa zapada i sa juga , pokrali i prevarili i ovaj i grad i postene sumadince. Placate mizeriju od grejanja i `ocete Rtanj. I mi domoroci trebamo da osetimo da ovaj grad brine i o nama. Grejanje za sve zitelje Smedereva , a ne samo za prevarante u stanovima.

Reply
Plavi+ 02.12.2021 - 20:08

Bravo za i za Žiku i za Miku! Ali ovo…za izgradnju i finasiranje gradske toplane za isporuku toplotne eneregije na području Smedereva…nije baš jasno. Pogasiće se sve kotlarnice na mazut (bravo) međutim, nije rečeno čime će da se „loži “ ta nova toplana!

Reply
Žika 03.12.2021 - 00:37

@MIKO MIKO što se tako jediš? pa još i vređaš? a kažeš da si domorodac? starosedeoci smedereva nisu tako nevaspitani i agresivni – već gospoda. nisi dobro čitao MIKO, urođeniče smederevski, ja sam izrazio sumnju da će opet neki lopovluk i hohštapleraj da se desi kao sa odmaralištem na Rtnju. a možda su smederevski drevni domoroci sa tobom na čelu za lopovluk i hohštapleraj?? želim ti da se baš ogreješ preko naprednog toplovoda, dočekaćeš to vrlo brzo, kao i deca odmaralište na Rtnju – ali samo ako posao dobije neka proverena napredna firma – a može i Barović. Kancelarija mi je blizu opštine, na drugom spratu – pa navrati…traži Žiku. 😀

Reply
Mika 03.12.2021 - 16:09

Ziko , u policiju idem samo za licna dokumenta i ne nameravam da sa vama ispijam kafu niti imam ikakav posao drugi

Reply
Marko 04.12.2021 - 00:37

Ziko , Miko , Lazo … Kao i uvek ne bi se dogovorili ni oko boje fasade da ne kažem … Sram nas bilo domoroci ili došljaci kada smo svi postali stranci i gledamo kako drugima da iskopamo jamu a sebi je iskopali odavno, poslednji neka ugasi svetlo ….

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!