Home ZanimljivostiAnkete Rezultati ankete: Građani Smedereva skoro da veruju da će izbori biti fer i pošteni

Rezultati ankete: Građani Smedereva skoro da veruju da će izbori biti fer i pošteni

redakcija

Povodom predstojećih izbora sastavili smo anketu koja se bavi pitanjem da li će izbori ovog puta biti fer ili ne.

Od 1105 učesnika u ovoj anketi, polovina misli da će izbori biti fer i pošteni. Nešto manje od polovine da neće, a mali procenat ljudi je istakao da ih ne zanima.

Tačni rezultati ankete su sledeći:

DA, izbori će biti fer i pošteni:  555 (50%)
NE, izbori neće biti fer i pošteni: 477 (43%)
Ne zanima me: 73 (7%)

Rezultate svih anketa možete pogledati ovde.

Nova anketa je postavljena na naslovnoj strani SDCafe.rs portala, te vas molimo da uzmete učešće u njoj.
Ankete su anonimne.

3 comments
0

Slične vesti

3 comments

Žika 01.12.2021 - 16:53

Sudeći po rezultatima ankete, izgleda da su botovi vlasti postali redovni posetioci vašeg portala, bar kad treba da se negde klikne po zadatku. U priču o fer i poštenim izborima u Srbiji ne veruje niko, ni vlast, ni opozicija, ni evroparlamentarci … svako samo ima svoj manji ili veći interes da se oni održe i pruže lažnu sliku da je Srbija i dalje koliko-toliko demokratska država. Ako se uporedimo sa Severnom Korejom, svakako je naša demokratija na visokom nivou. Ako buduće izbore uporedimo sa “ćoravim kutijama” možemo da ih okarakterišemo kao fer i poštene. Ako metode političke borbe koje primenjuje vlast u Srbiji uporedimo s onima koje su upotrebljavane u nacističkoj Nemačkoj, možemo da zaključimo da je Gebels bio gori…

Reply
Žika 02.12.2021 - 12:58

Vidim, promenili ste naslov. Promenite i pitanje u vezi sa izražavanjem protesta zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji – tendenciozno je. Ja sam, na primer, ZA demonstracije, ali NE za blokade puteva, jer neko ovde jedva čeka povod da izazove da se ozbiljno pobijemo međusobno. Vučić i Đilas će da sede i “rujno vino piju”, a mi da se bijemo na ulicama? Zašto se ne bi okupljali svaki dan na Trgu, ispred suda, okruga, opštine, organizovali štenje? Blokade neće na dobro da izađu, na blokadama neće se urušiti režim, već mu se samo daje nova hrana. Nisu cela Srbija ni Vučić, ni Đilas, oni su, zajedno – samo lošija polovina!

Reply
Sojic 02.12.2021 - 15:14

Posteni izbori?Pa ovaj je veci lopov od Milosevica!!!Sa vlasti ce otici kao Milosevic ili ce proci ko Causesku!!!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!