Home InfoDruštvo Sjajne vesti iz Barselone: Lara Eva operisana

Sjajne vesti iz Barselone: Lara Eva operisana

by redakcija1

Lara Eva, devojčica koja boluje od spinalne mišićne atrofije i koja je nedavno ujedinila brojne Smederevce i Smederevke u nameri da pomognu njeno lečenje, operisana je i dobro se oseća.

Prema rečima doktora, operacija, koja je trajala nekoliko sati, protekla je uspešno i nije bilo nikakvih komplikacija, saopštio je Larin otac Jovan.

Pet predugih sati za nas, roditelje, kojima je svaki minut trajao kao večnost, ali nismo mi bitni u ovoj priči već ovaj mali-veliki heroj.  

Ono što smo čekali jeste izraz lica doktora koji je radio operaciju (dr. Peiro), koji je išao ka vratima u pratnji dr. Venture (koji je Laru upoznao još 2019. na pregledu u Srbiji, a ovde koristi svaki trenutak da je poseti).

Izašli su sa osmehom i obavestili da je operacija uspešno izvedena. Sledeća je bila intenzivna nega iz koje je otpuštena nakon nekih 30 sati, dolazak na odeljenje gde je nastavljena terapija protiv bolova koji su bili baš baš baš jaki.

Ispravljanje kičme povlači i karlicu i rebra koji se vraćaju u prirodan položaj pa stvaraju jake bolove, ali i pored svega, osmeh je prisutan.  

Želeo bih svima da se zahvalim, pokazali smo šta je sloga. Veliko hvala, borba se nastavlja, kao i uvek Lara sa osmehom ide ka cilju i ni u jednom trenutku odustajanje nije bila opcija – poručio je Jovan.

FOTO: FB Jovan Martinović

Lara Eva se hrabro bori i treba joj naša podrška

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!