Home InfoHronika Sedmogodišnjak deo lopovske bande

Sedmogodišnjak deo lopovske bande

redakcija

Maloletni D. S (15), D. R. (12) i sedmogodišnji B. M. svi iz Požarevca osumnjičeni su da su tokom aprila ove godine, iz kruga požarevačke bolnice ukrali metalni poklopac sa šahte, metalne rešetke sa slivnika i elektromotor sa elevatora.

Ukradene predmete osumnjičeni maloletnici su ručnim kolicima iznosili iz kruga požarevaccke bolnice, predavali Dušanu S. koji ih je zatim prodao preduzeću za otkup sekundarnih sirovina. 

Požarevačka  policija podnela je krivičnu prijavu i protiv Dušana S. (56) iz Starog Kostolca i maloletnih D. S, D. R. i B. M. (7) svi iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da su počinili više kradja.

Oni su osumnjičeni da su krali  na štetu Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacije" u Požarevcu, čime su navedenom preduzeću naneli štetu od oko 160.000 dinara.

Osumnjičeni Dušan S. je tokom decembra 2011. iz kruga požarevačke bolnice, oduzeo pet tabli debelog lima za gazišta i pet metalnih poklopaca sa šahti, koje je takodje prodao preduzeću  za otkup sekundarnih sirovina u Pošarevcu.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!