Home InfoPolitika Saopštenje za javnost Gradskog odbora stranke slobode i pravde Smederevo

Saopštenje za javnost Gradskog odbora stranke slobode i pravde Smederevo

Redakcija

Saopštenje prenosimo u potpunosti

Dragi građani Smedereva, došao je i početak aprila, za kada je pompezno najavljivano od strane aktuelne vlasti, postavljanje kamena temeljca za smederevsku rafineriju.

Nema tog kamena temeljca, nema rafinerije, nema ničeg. Sve je samo deo besomučne izborne kampanje režima sa ciljem da se izmisli nova stvarnost. Mubadala fabrika čipova od 4 milijarde evra, fabrika delova za Boeing i Erbas, Mercedes autobus u Ikarbusu, fabrike letećih aviona i na kraju ulaganje od nekoliko milijardi evra su samo neka od nikad ispunjenih obećanja ove vlasti. Naša Potemkinova sela.

Jer baš kao što je Potemkin izmislio lažna sela po ruskim pustarama i stepama, da bi se dodvorio carici, tako se i u Srbiji razni Potemkini utrkuju da najvećem od njih predstave projekte od nekoliko milijardi dolara, od kojih nema čak ni kamena temeljca.

Umesto laži i bajki, Stranka slobode i pravde garantuje sprovodeđenje Plana za dan posle koji garantuje minimalnu platu od 350 evra koja će za 4 godine porasti na 500 evra, minimalne plate lekara koje će dostići 1500 evra, nastavnika od preko 1000 evra, garantovani otkup poljoprivrednih proizvoda i što je posebno važno za Smederevo, ulaganje u ekologiju i razvoj Grada Smedereva na principu zdravih i stvarnih direktnih investicija koje će preporoditi naš grad.

GrO Stranke slobode i pravde Smederevo

4 comments
0

Slične vesti

4 comments

Mile 05.04.2021 - 10:24

Je l samo kupljeni Beronja član Gradskog odbora?!

Reply
Žika 05.04.2021 - 11:55

Jel su beše ovo oni bivši „žuti“, što su nas sa sve Jasnom zaluđivali pre deset godina sa tom istom „rafinerijom“. Isti „projekat“, isti „investitori“ – ista mafija. Vitamini ovog puta idu gratis.

Reply
Smederevac 05.04.2021 - 12:24

Au ljudi moji -ovo je izgleda greskom prepisano iz programa DOS -a 2000 god. ???

Reply
rale 05.04.2021 - 19:42

Dobitna kombinacija za Smederevo:dva Ivana (dr i Softic) i Andreja!Niko vise!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!