Home InfoDruštvo Rotary klub Smederevo donirao računare OŠ Dositej Obradović

Rotary klub Smederevo donirao računare OŠ Dositej Obradović

by redakcija

Rotary klub Smederevo već duži niz godina aktivno učestvuje u humanitarnom radu. U poslednjih nekoliko godina oni su obezbedili i donirali klima uređaje za bolnicu u Smederevu, uređaje za dečiji dispanzer, stipendirali učenike Gimnazije, finansirali podizanje spomenika Dositeju Obradoviću u centru Smedereva, izgradili sprave za vežbanje u parku na Dunavu. Ovog puta Rotarijanci su odlučili da doniraju računare OŠ Dositej Obradović. 

Akciji su se priključoili i bivši učenici ove škole. Uz šest računara koje je obezbedio Rotary klub, bivši učenbici su donirali još četiri računara.


 
"Ideja i misija Rotary kluba je da, aktivno učestvuje u poboljšanju života lokalne zajednice. Trudimo se da dobročiniteljskim radom, u sferi svojih mogućnosti, pomognemo onima kojima je to potrebno. Ovoga puta su to računari za decu, sledeći put će biti nešto drugo. Drago nam je da su deca srećna i da smo bar malo uticali na poboljšanje uslova u kojima oni uče. U narednom periodu biće još mnogo lepih i zanimljivih akcija iz našeg kluba"- rekao je za SDCafe Marko Mitrašinović predsednik Rotary kluba u Smederevu.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!