Home InfoHronika Pretučen osmak u Cvijićevoj ulici naočigled prolaznika, niko nije pritekao u pomoć

Pretučen osmak u Cvijićevoj ulici naočigled prolaznika, niko nije pritekao u pomoć

by Redakcija

U Ulici Cvijićevoj, u blizini Intesa banke, u ponedeljak oko 14,00 časova  pretučen je učenik osmog razreda OŠ “ Dr Jovan Cvijić”.

Kako je SDCafe obavešten, osmaka su tukla dvojica maloletnika, a tuču je posmatralo  još nekoliko učenika.

Dečak je u tuči teško povređen, ima prelom nosa.

Policija je obaveštena, obavila je uviđaj i čeka se istraga. Istragu će voditi Više tužilaštvo jer su svi maloletnici. Ono bi, pored ostalog, trebalo da utvrdi da li je u tuči učestvovalo još lica, da li je učenik tučen metalnim predmetom, zbog čega ima teške povrede.

Niko se od nadležnih nije oglasio, kao ni škola  a ni roditelji povređenog deteta.

Ono što ovom nasilju daje još strašniji prizvuk jeste činjenica da se tuča dogodila u sred dana, nadomak škole i u centru grada.

Sve se dešavalo naočigled prolaznika i ljudi koji su sedeli u susednom kafiću. Ipak, prema izjavama očevidaca, niko nije reagovao i pokušao da spreči tuču, I razdvoji dečake.

 

SDCafe.rs

Slične vesti

5 comments

Upoznat sa slucajem 26.05.2022 - 11:29

Zasto sirite dezinformacije??????? Momci su bili u prolazu gde nije bilo prolaznika i niko nije video samu tucu!!!!!

Reply
Plavi + 26.05.2022 - 12:13

Došlo je vreme „čovek čoveku vuk“. Nema empatije, nema razumevanja, nema slušanja drugog, nema drugarstva, nema prijateljstva,… sve se svelo na održavanje golog života! Strašno i tužno. I svi su krivi; i roditelji, i vaspitači, i učitelji, i nastavnici i profesori, jer samo otaljavaju svoj osnovni posao. Svi nešto i negde jure i žure, a kad se okrenu,… dupe im pozadi! Ima krivice i do sistema i države. Izbacili su predvojničku obuku, služenje vojske, gađanja, nema izviđača, nema sportske srede, …Nastalo neko vreme plati, pa …..

Reply
DaSeNeLažemo 26.05.2022 - 22:10

Sve od sedmog pa navise nisu vise decaci nego magarci. Kao i devojcice, vec od sedmog …

Reply
Dragan Grujić 27.05.2022 - 17:08

Strašan je događaj i nanesene povrede dečaku (teže telesne), nivo nasilja i nedostatak empatije (ukoliko je neko video taj nemili događaj). Sve ostalo je, u manje višoj meri, već svako od nas video ili doživeo. Ne želim nikoga da aboliram, niti da opravdam nasilje, daleko od toga, samo mislim da sa svim brzim osudama žurimo da se kajemo. U svakom slučaju, nije ljudski, ni viteški. Verujem da će nam ovo svima biti na pamet i da ćemo svi iz ovoga izvući pouku i pogledati u svoje dvorište. Uglavnom se žanje što se i seje.

Reply
Đura 27.05.2022 - 18:24

Naravno da će klinci da se tuku ko životinje kad im se celog života servira kultura kriminalaca i siledžija koji su „heroji ulice i asfalta“. Tim generacijama ni roditelji nisu izrasli u normalnim uslovima, već u ludačkim devedesetim kad su glavne face bili Arkan i ostali kriminalci – „žestoki momci“ kako su ih zvali.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!