Home Info Pozovi M radi užitka, najbolja predstava po oceni publike

Pozovi M radi užitka, najbolja predstava po oceni publike

redakcija

Po  glasovima publike najbolja predstava 29. "Nušićevih dana" u Smederevu je "Pozovi M, radi užitka" Mirjane Bobić Mojsilović.

Izvedbom Sterijine komedije "Zla žena", u tumačenju glumaca Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina u nedelju je završen je festivalski program "Nušićevih dana".

Publika je glasala za najbolja glumačka ostvarenja i ocenjivala predstave.

Predrag Miki Manojlović dobio je nagradu publike za ulogu Milana u predstavi "Kumovi" Dušana Kovačevića. Predstavu je režirao autor teksta, a igrali su glumci Zvezdara teatra.

Aneta Tomašević je nagrađena za ulogu Sarke u predstavi "Ožalošćena porodica", (režija Bojana Lazić, Šabačko pozorište), a Katarina Žutić za ulogu Lorete u predstavi "Pozovi M radi užitka" Mirjane Bobić Mojsilović.

Sanja Ristic-Krajnov dobila je nagradu za ulogu Sultane u predstavi "Zla žena" (režija Egon Savin, Narodno pozorište "Toša Jovanović" Zrenjanin), Dragan Petrović za ulogu doktora D u istoimenoj predstavi (režirao Goran Marković u Beogradskom dramskom pozorištu), Sanja Ristić-Krajnov za ulogu služavke Sofi u predstavi "Ujež" (režija Radoslav Milenković, Srpsko narodno pozorište Novi Sad).

Publika je brojem glasova odlučila da je najbolja predstava "Pozovi M radi užitka" Mirjane Bobić Mojsilović.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!