Home Info Ponovo se nameštaju utakmice u Prvoj ligi? Od 0:3 do 4:3 za samo 15 minuta!

Ponovo se nameštaju utakmice u Prvoj ligi? Od 0:3 do 4:3 za samo 15 minuta!

redakcija

Sumnju javnosti u novo "štelovanje" rezultata utakmica u Srbiji probudio je neverovatan trijumf Sinđelića nad Smederevom kojim je beogradski tim uspeo da sačuva prvoligaški status.

Izgleda da u priče o nameštanju mečeva kod nas ne mogu da utihnu u javnosti! Nakon što se govorilo o “štelovanim” utakmicama u Superligi, a pre toga o nameštanju igrača Sloge iz Kraljeva u jednom rangu niže, ponovo je u sredu fudbalska Srbija izrazila sumnju u konačan ishod jednog meča Prve lige.

 
U pitanju je duel između Sinđelića i Smedereva koji je završen pobedom beogradskog tima 4:3, a da je do 70. minuta bilo 3:0 za “oklopnike”. Ovaj neverovatni preokret “orlića” je još više sumnjiv, ako se zna da su zahvaljujući trijumfu uspeli da sačuvaju prvoligaški status.

No krenimo redom, Sinđeliću su uoči poslednjeg kola bila potrebna tri boda u susretu sa Smederevcima kako bi izborili prvoligaški status, dok su Smederevci već bili otpisani. Ipak to ih nije sprečilo da sa dva pogotka Jovanovića i jednim Čokića vode posle 64. minuta igre sa ubedljivih 3:0.

A onda se desilo nešto što je u najmanju ruku čudno i sigurno nesvakidašnje u srpskom fudbalu. Igrači tima iz Beograda postigli su četiri gola za samo 15 minuta i došli do zlatne pobede. Branko Mihajlović je zatresao mrežu u 70, 75 i 85. minut, dok se Jovanović upisao u strelce u 81. minut.

Nema sumnje da će ovo podići ponovo prašinu u fudbalskim krugovima i pokrenuti nove priče o prodaji i nameštanju utakmica, sa kojima se suočavamo na desetinu puta svake sezone u Superligi i Prvoj ligi Srbije. Kakvo je vaše mišljenje o ovome što se dogodilo na stadionu Sinđelića?

Izvor: Telegraf

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!