Home InfoHronika Podignuta optužnica zbog svirepog ubistva kod pijace

Podignuta optužnica zbog svirepog ubistva kod pijace

by redakcija1

Više javno tužilaštvo u Smederevu je nakon sprovedene istrage, podiglo optužnicu protiv okrivljenog N.K. (1979. godište) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio  teško ubistvo.

Optužnica je podneta i protiv njegovog oca i brata Đ.A. (1947. godište) i D.A. (1980. godište) obojica iz Smedereva, zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Opravdano se sumnja da je okrivljeni N.K. 21. septembra prošle godine, u Smederevu, u lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini Zelene pijace, na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, lišio života oštećenog, sada pokojnog Ž.I. iz Smedereva.

Nakon toga je, kako se sumnja, od njega oduzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje 9.100 evra i iste noći napustio zemlju, te je lišen slobode u Saveznoj Republici Nemačkoj, iz koje je izručen 13. januara.

Ocu i bratu okrivljenog N.K. na teret se stavlja da su mu pomogli u izvršenju krivičnog dela.

Po predlogu tužilaštva okrivljenima je produžen pritvor i to okrivljenom N.K. jer okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

Zbog ovog, poslednje navedenog, pritvor je produžen i okrivljenima  Đ.A. i D.A.

 

Pronađen leš u Smederevu

Ubica identifikovan, ali u bekstvu, uhapšeni pomagači

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!