Home Info PATOS i premijera bajke koja se gleda zatvorenih očiju

PATOS i premijera bajke koja se gleda zatvorenih očiju

redakcija

Pozorište PATOS u petak, 25. oktobra, u Centru za kulturu Smederevo, otvara novu sezonu premijerom predstave „Iskrica u mojoj glavi“, po tekstu i u režiji Vladislava Nešića. Premijerno će se predstava izvesti u dva termina, sa početkom u 17.30 i 19.30 časova.

Nakon uspešnog pozorišnog eksperimenta i predstave „Unutrašnja svetla“, istog autora, PATOS ovom novom produkcijom nastavlja da razvija svoj „teatar zatvorenih očiju“, gde publika doživljava predstavu koristeći sva čula, osim vida. Ove predstave u potpunosti mogu da prate i slepe osobe.

Ovog puta se radi o bajci za decu , ali je ona namenjena i svim odraslima koji mogu kroz različite zvučne i mirisne pejzaže da probude najlepše uspomene iz svog detinjstva. Svaki posetilac je svojevrsni protagonista avanture oko tajne „Iskrice“ koju čuva deda za svoje unuke, otkrivajući im jednog leta kada mu dolaze u posetu u kući na selu gde on živi.

Ove sezone PATOS vas poziva da doživite „bajku veću od one koju oko vidi“, a u kojoj igraju Anđela Mladenović, Isidora Đorđević, Danilo Karapandža, Marija Nenadov, Iva Jovanović, Ana Ivanković, Milica Ivanović, Anđela Dedić i Pavle Kukić. Specijalni gost predstave je muzičar Ljuba Ninković. Logističku podršku predstave je pružio Centar za kulturu Smederevo.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!