Home InfoHronika Otkrivena grupa provalnika

Otkrivena grupa provalnika

redakcija

Inspektori kriminalističke policije uočili su porast broja krivičnih dela teških krađa na području sela Lipe, jednog od najvećih na teritoriji Smedereva. i identifikovala sedmočlanu grupu koja je od početka godine počinila više teških krađa.

Te krađe su,  prema saopštenju policije, uznemirile Lipljane.

Osumnjičena su četiri mladića (između 19 i 22 godine) i tri maloletnika (starosti 16 do 17 godina), koji su provaljivali u privatne kuće, vikendice, pomoćne objekte i Osnovnu školu u Lipama.

Iz kuća, vikendica i pomoćnih objekata odnosili su sve što bi našli – tehničku robu, alat, nakit, parfeme, piće, ribolovački pribor.

Iz stana iznad ambulante u centru sela odneli su tv-aparat i pozlaćeni escajg, ali tek nakon što su u stanu boravili nekoliko dana, piše u saopštenju policije.

Iz škole su odneli kompjuter, lap-top, tri digitalna foto-aparata, a u kancelariji sekretara škole obili su metalnu kasu, i odneli 28.500 dinara.

Krivična prijava protiv četvorice izvršilaca biće podneta Osnovnom tužilaštvu, a protiv trojice maloletnika Višem tužilaštvu u Smederevu, koje je nadležno za maloletne izvršioce krivičnih dela, saopštila je danas policija.

msp

 

 

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!