Home InfoHronika Otkrivena grupa provalnika

Otkrivena grupa provalnika

by redakcija

Inspektori kriminalističke policije uočili su porast broja krivičnih dela teških krađa na području sela Lipe, jednog od najvećih na teritoriji Smedereva. i identifikovala sedmočlanu grupu koja je od početka godine počinila više teških krađa.

Te krađe su,  prema saopštenju policije, uznemirile Lipljane.

Osumnjičena su četiri mladića (između 19 i 22 godine) i tri maloletnika (starosti 16 do 17 godina), koji su provaljivali u privatne kuće, vikendice, pomoćne objekte i Osnovnu školu u Lipama.

Iz kuća, vikendica i pomoćnih objekata odnosili su sve što bi našli – tehničku robu, alat, nakit, parfeme, piće, ribolovački pribor.

Iz stana iznad ambulante u centru sela odneli su tv-aparat i pozlaćeni escajg, ali tek nakon što su u stanu boravili nekoliko dana, piše u saopštenju policije.

Iz škole su odneli kompjuter, lap-top, tri digitalna foto-aparata, a u kancelariji sekretara škole obili su metalnu kasu, i odneli 28.500 dinara.

Krivična prijava protiv četvorice izvršilaca biće podneta Osnovnom tužilaštvu, a protiv trojice maloletnika Višem tužilaštvu u Smederevu, koje je nadležno za maloletne izvršioce krivičnih dela, saopštila je danas policija.

msp

 

 

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!