Home InfoHronika OPASNE CISTERNE OPET U SMEDEREVU! Istočen amonijak iz cisterne br 13. U Pirotu. „Trinaestica“ na putu za Smederevo

OPASNE CISTERNE OPET U SMEDEREVU! Istočen amonijak iz cisterne br 13. U Pirotu. „Trinaestica“ na putu za Smederevo

by Redakcija

Prema informacijama portala Pirot plus online završeno je istakanje amonijaka iz jedne cisterne koja je učestvovala u akcidentu u Pirotu.

Kako prenosi taj portal, stručnjaci Azotare Pančevo utvrdili su da je “ iz cisterne broj13 iscurio anonijak i da je prazna. Snimljen je video klip tokom demonstriranja kao dokaz.  Cisterna br. 13 će biti prevezena u Smederevo. Po nalogu tuzioca, pod  nadzorom je policije, prenosi pirotski portal.

Dakle, posle prethodno doveženih šest cisterni iz kompozicije u Smederevo, o čemu je SDCafe.rs pisao, sada stiže i sedma cisterna, a i dalje se niko od nadležnih nije oglasio, niti obavestio građane Smedereva zbog čega se cisterne dovoze u naš grad, koliko su bezbedne, kakva je procedura. Ovaj nemar prema građanima nije ništa novo za odgvoorne institucije, ali čak niko od ljudi koji vode ovaj grad nije se udostojio da umiri građane i ponudi informacije u vezi sa ovime.

„Trinaestica“ bi tokom dana, najverovatnije, trebalo da pristigne u Smederevo.
Gde će biti stacionirana, kakva je bezednosna proceudra, i šta će se dalje dešavati, niko ne zna.

Zašto Smederevcima niko nije objasnio kako su cisterne sa amonijakom iz Pirota stigle baš u naš grad

 

SDCafe.rs

Slične vesti

1 comment

Plavi + 20.01.2023 - 10:56

Ovo je samo dokaz, koje smo i kakve „članove partije“ zaposlili u Vlade „stručnjaka“ države, a posebno Grada Smedereva. O njihovoj odgovornosti nije predmetno pričati; oni imaju svoje „stručne odgovore“, ali uvek pominjući šefa države, te tako čuvaju svoje dupe!
Najveći broj Smederevaca zna šta je grad pretrpeo 5. juna 1941. godine, ali oni se ne pitaju i ne donose odluke! I da podsetim Vladu Grada da su još 2005. godine, doneli odluku o izmešatanju kolosoka ispred Tvrđave, pa sve do Stare Železare.
A, kad će to biti – ne zna se…To uvek ponavljaju kad su neki izbori, alo !

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!