Home Info Odbojkašice „Tehničar Smederevo“ prve u Regionu

Odbojkašice „Tehničar Smederevo“ prve u Regionu

by redakcija

Odbojkaški klub Tehničar Smederevo u tekućoj sezoni 2017/18 se može pohvaliti osvajanjem prvog mesta na Prvenstvu Braničevsko-Podunavskog Regiona u konkurenciji Juniorki. U poslednjem kolu je pobeđena ekipa ŽOK M.Radnik-Požarevac sa 3:2, tako da su Tehničarke bez poraza (6 pobeda uz samo 3 izgubljena seta) osvojile titulu. Pored požarevljanki, savladane su i ekipe ŽOK Smedereva i ŽOK Carine.

Ovakav rezultat je nastavak višegodišnjeg uspešnog takmičarskog bivstvovanja na sportskom nebu naše Srbije ali i potvrda stručnosti i sistematičnosti našeg trenažnog procesa. Ovim uspehom OK Tehničar  Smederevo se kvalifikovao na Prvenstvo Srbije i u konkurenciji jos 9 klubova iz cele države i boriće se za što bolji plasman i dostojno reprezentovanje odbojke Smedereva, ali i sporta uopšte.

Napominjemo da OK Tehničar već duži niz sezona, oslonjen na igrački kadar isključivo iz našeg grada, postiže odlične rezultate i u pionirskoj, kadetskoj i seniorskoj konkurenciji. Seniorke igraju u II Ligi Srbije, a pionirke su trenutno vodeća ekipa u Prvenstvu Regiona.

"Trudimo se da nam prioritet u radu ne bude samo takmičarski rezultat, već zdravo formiranje sportskih ličnosti i usmerenost dece našeg Smedereva ka bavljenju sportom kao načinu života!" – rekli čelni ljudi ovog kluba za SDCafe.rs.

 

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!