Home Info Od sutra sezonske autobuske linije ka Crnoj Gori

Od sutra sezonske autobuske linije ka Crnoj Gori

by redakcija

Saobraćajno preduzeće "Lasta" od sutra će uvesti sezonske linije ka Crnoj Gori. U sredu će prvi "Lastin" autobus krenuti iz Niša i svakodnevno prevoziti putnike do Crne Gore, sa polaskom u 20 sati, navedeno je u saopštenju.

Prvi polazak iz Beograda predviđen je za 26. jun, a zatim slede polasci iz Čoke, Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva…
Za sve koji budu kupovali karte u pretprodaji na "Lastinim" prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula biće omogućen dodatni popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

Sve dodatne inforamcije se mogu dobiti pozivom na telefon za informacije, besplatna linija, 0800 334 334, 33 48 555 i 33 48 556.

Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova.

Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu.

Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.

Gradovi iz kojih "Lasta" održava polaske za Cenu Goru i u kojima građani mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona "Lasta" nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija i Pazova.

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!