Home InfoHronika Od Majdana prave deponiju i niko ne reaguje

Od Majdana prave deponiju i niko ne reaguje

by redakcija

U centru grada, odakle se pruža prelep pogled, na brdu Majdan znano svim žiteljima Smedereva, dešava se nešto jako čudno. Naime, redakciji SDCafe-a, obratili su se žitelji ovog naselje i zamolili da objavimo sramotu na koju niko od onih koji bi trebalo da reaguju ne reaguje. 

Već duže vreme, neko do Majdana pravi smetlište, krči drveći i pravi deponiju. Na fotografijama možete videti smeće u raznim oblicima od onog u kesama do starog nameštaja. Neki bahati i nemarni ljudi su sebi dali za pravo da u prirodi prave deponiju. 
Smetlište se nalazi pored staze kojom mnogo dece svakodnevno ide i vraća se iz škole. 

Kako su nam žitelji ovog kraja rekli oni su nekoliko puta podnosili prijave komunalnoj inspekciji i nadležnima u opštini ali niko nije reagovao.

" Imali smo peh, da mi se ćerkica ubola na iglu, koja je bila bačena na sred staze i koja je bila prekrivena raznim đubretom. Čak ni tada niko nije imao sluha za rešavanje ovog problema"– rekao je za SDCafe Vlado, koji sa porodicom stanije u blizini.

Ovom prilikom apelujemo na sve nadležne da reaguju i reše ovaj problem, pre nego se proširi i postane alarmantan i nepodnošljiv.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!