Home InfoPolitika Nekadašnji predsednik opštine Smederevo na čelu nove stranke

Nekadašnji predsednik opštine Smederevo na čelu nove stranke

Redakcija

Saopštenjem za javnost oglasilo se novoformirano, smederevsko povereništvo stranke Zdrava Srbija. Njihova kancelarija je počela da radi 4. februara, a tom prilikom Smederevo je posetio Milan Stamatović, predsednik stranke i Opštine Čajetina.

Za poverenika Gradskog odbora Zdrave Srbije u Smederevu imenovan je Saša Radosavljević, nekadašnji predsednik opštine Smederevo (2006-2008.) i višegodišnji opozicioni odbornik (2008-2016.) u Skupštini Grada Smedereva.

Kako se dalje navodi u saopštenju, Zdrava Srbija je, između ostalog, državotvorna i umereno konzervativna stranka domaćina, patriota i rodoljuba koja hoće državu s misijom i vizijom te kao osnovne zadatke, iz ove partije vide rad na povratku dostojanstva države i institucija, jačanje  ustavnog i moralnog autoriteta vlade, obezbeđivanje dinamičnog i održivog privrednog rasta, postavljanje temelja pravnog poretka i pravne svesti, a značajan deo njihovog političkog programa posvećen je očuvanju životne sredine i održivom razvoju.

„Smederevo kao grad sa industrijskim, poljoprivrednim, transportno-logističkim, turističkim i mnogim drugim potencijalima, zaslužuje da bude razvijen i bogat grad – kakav danas nažalost nije. Smederevo kao i Srbija treba da se postavi na zdrave temelje i da se svi resursi iskoriste kako bi svi građani živeli i zdravom i bogatijem okruženju. Zdrava Srbija ima program i plan za to, a kao jedna od dobrih primera može da posluži Opština Čajetina, koja je zdravim i domaćinskim upravljanjem, uz sve prepreke i teškoće, iskoristila svoje potencijale i postala jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u Srbiji, bez nezaposlenih i sa najvećim budžetom po stanovniku“ – navodi se u saopštenju za javost koje potpisuje poverenik za Smederevo, Saša Radosavljević.

Stranka Zdrava Srbija prikupljaće izjave podrške građana Smedereva za izbornu listu SUVERENISTI – Saša Radulović (DJB), Milan Stamatović (ZS), dr Jovana Stojković (ŽZS), za učešće na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije koji su raspisani za 3. april, u četvrtak 17. februara do 20 časova i petak 18. februara od 10 do 20 časova u kancelariji stranke „Zdrava Srbija“ u Smederevu, u ulici Kneza Mihaila br. 6, lokal 10, T.C. „Donžon 2“.

7 comments
0

Slične vesti

7 comments

Vasko 17.02.2022 - 17:47

Brate mili,isti propali likovi samo menjajupoliticke dresove!

Reply
Žika 18.02.2022 - 10:31

Brate mili, koliko je meni poznato čovek se učlanio u stranku koja nije na vlasti. Da je ušao u SNS ili SPS zbog neke funkcije, kao mnogi drugi „propali likovi“ pa da ga odmah napadamo. Koji su to novi likovi? Beč i Jasmina Ćuvik ??? Beč je doduše promenio dres, od FK Vranovo u odelo sa kravatom 😀

Reply
POP 18.02.2022 - 09:19

Milan Stamatović je jedini čovek iz naroda koji će se kandidovati za predsednika Srbije! Podrška!

Reply
Filipović 18.02.2022 - 12:22

Upoznao sam Milana Stamatovića na Zlatiboru, skroman, ali vrlo sposoban čovek. Napravio je od Zlatibora najveći turistički centar u Srbiji! Mi imamo Tvrđavu, Dunav, Moravu, vinograde, trebaju nam skromni i sposobni ljudi poput njega, a ne ovi fudbaleri i „menađeri“ sa lažnim diplomama.

Reply
kiza 18.02.2022 - 23:45

Stamatovic je od Zlatibora po precutnoj saglasnostu vlasti napravio urbanisticko mafijaski haos na Zlatiboru

Reply
ZS SD 21.02.2022 - 00:33

Važno je da u ostatku Srbije vlada „urbanistički red i harmonija“, a naročito u Beogradu i Smederevu. I na Kopaoniku, na Pančićevom vrhu. Čajetina je najbogatija opština u Srbiji, sa najvećim budžetom po „glavi stanovnika“, a 1,4 % površine je pokriveno građevinskim projektima. Nema nezaposlenih. Imaju postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, a komunalni otpad odlažu organozovano na sanitarnoj deponiji. Asfaltiranje košta građane 4 puta jeftinije nego u ostatku Srbije. Stvarno „pravi haos“ u poređenju sa Smederevom i većim delom Srbije. 🙂

Reply
Aca 22.02.2022 - 09:58

Kada budemo slušali šta političari pričaju i obećavaju i poredili to s onim kako rade i šta urade dok su na vlasti i kako žive kad odu s vlasti, znaćemo koga da biramo. Sve dok kao ovce idemo za vrhovnim čobanininom i povodimo se za blještavim obećanjima, nema nam boljitka.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!