Home InfoHronika Mladi veslač Lazar S. preminuo na treningu

Mladi veslač Lazar S. preminuo na treningu

redakcija

Tokom kondicionog treninga sedamnaestogodišnjem mladiću je pozlilo, ali pošto ni posle jednočasovne reanimacije nisu uspeli da ga povrate, dečak je preminuo u Urgentnom centru smederevske bolnice.
Lazar S. 17 veslač VK Smederevo preminuo je sinoć nakon treninga. Mladiću je pozlilo oko 21,00 čas na treningu, kada je ambulantnim kolima prebačen na Urgentni blok Opšte bolnice u Smederevu, ali su lekari nakon jednočasovne reanimacije, jedino mogli da konstatuju smrt. 

Uzrok smrti nije poznat, a tužilac je naložio obdukciju. Lazaru je pozlilo tokom kondicionog treninga. U bolnicu je doveden bez znakova života, pulsa i disanja.
Doktori kažu da su pokušali sve da spasu mladog veslača, ali reanimacije nije pomogla. Lekari navode da je mladić bio zdrav, da je redovno išao na sistematske preglede, i da ne mogu da naslute pta je uzrok smrti.

Ovo je, inače, druga tragedija u VK Smederevo.

Nemanja Nešić 24 reprezentaivac i član smederesvkog kluba preminuo je u čamcu na treningu u julu 2012. godine.Klub je saopštio da je veslač imao redovne zdravstvene preglede i da nije imao zdarvstvenih tegoba. Obdukcijom nije utvršen tačan uzrok smrti Nemanje Nešića.

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!