Home Info Mladi SPS-a traže da Suzana Spasojević ostane na čelu partije u Smederevu

Mladi SPS-a traže da Suzana Spasojević ostane na čelu partije u Smederevu

by redakcija

Socijalistička omladina Smedereva uputila je pismo predsedniku SPS Ivici Dačiću i pozvala ga da ne prihvati ostavku predsednice Gradskog odbora Suzane Spasojević.
U pismu se podvlači „nedvosmislena podrška  Suzani Spasojević i politici koju je vodila”.

"Savet socijalističke omladine Smedereva formiran je 2011. godine, kao rezultat ideje tada novoizabrane predsednice Suzane Spasojević da bi mladi trebalo aktivno da učestvuju u kreiranju društvenog života, i da svojom idejom i energijom pomognu u realizaciji  programskih ciljeva naše partije. Od tog trenutka broj aktivnih članova Saveta socijalističke omladine Smedereva uvećao se desetostruko. Ovim putem apelujemo da ne usvojite ostavku Suzane Spasojević i time omogućite nesmetan rad Gradske organizacije i dalji razvoj Saveta socijalističke omladine Smedereva”, navedeno je u pismu.

Spasojevićeva je javno priznala neslaganje sa politikom lidera SNS u Smederevu, Jasnom Avramović,  što je ugrozilo status SPS-a u vladajućoj većini.
Podnela je ostavku mesec dana posle reizbora na funkciju i nakon što vrh SPS-a  nije podržao odluke gradskog odbora oko  kadrovskih postavljena socijalista u Smederevu, već se priklonio zahtevima lokalnog SNS-a. 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!