Home InfoSport Mladi rukometaši Smedereva na reprezentativnom spisku

Mladi rukometaši Smedereva na reprezentativnom spisku

by Redakcija

U okviru rukometnih kampova koje organizuje Rukometni savez Srbije u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, mlađi pioniri (rukometaši rođeni 2008. godine i mlađi) će boraviti u OSК „Đerdap“ u Кaratašu kod Kladova u periodu od 25. do 30. juna 2022. godine. Perspektivni mladi rukometaši u okviru kampa Кarataš će trenirati pod stručnim nadzorom selektora Aleksandra Savića i pomoćnih trenera Darka Trivkovića i Srđana Utvića.

Na spisku mladih reprezentativaca Srbije se nalazi 23 dečaka, a među njima i dvojica igrača RK „Smederevo“ – Novak Grujović (2008. godište) koji igra na poziciji pivotmena i Ognjen Živojinović 2009. godište koji igra na poziciji levog krila.

Mladi Smederevci su poziv u reprezentaciju zaslužili sjajnim igrama tokom cele sezone za Klub (Novak u kategorijama M14 i M16, a Ognjen u M12 i M14), kao i fantastičnim uspehom kada su svojoj OŠ „Dr Jovan Cvijić“ doneli titulu prvaka Srbije.

Nadamo se da će ovo veliko priznanje biti podstrek i njima, kao i njihovim klupskim drugovima, i da će u narednim godinama još više mladih Smederevaca biti na spisku reprezentacije Srbije.

 

Rukometaši OŠ “Dr Jovan Cvijić” najbolji u Srbiji!

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!