Home Info Mitrović menja Mandžukića!

Mitrović menja Mandžukića!

by redakcija

Pod naznakom ekskluzivno engleski portal sportsdirectnews objavio je vest da bi šampion Evrope i Nemačke, minnehnski Bajern, mogao da se pridruži Čelziju i Arsenalu u trci za "momka koji obećava", 19-godišnjeg srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.
 
Za ovog tinejdžera rodom iz Smedereva, koji je letos prešao iz Partizana u Anderleht i postao naskuplji igrač u istoriji belgijskog šampiona (plaćen pet miliona evra) kaže se da je trenutno jedan od najatraktivnijih mladih fudbalera na svetu i da je poslednjih par godina privukao veliku pažnju dok je igrao za crno-bele, sve dok se u avgustu nije preselio u Brisel.

Međutim, konstatuju Englezi, taj transfer nije zaustavio evropske velikane da pokušaju Mitrovića da angažuju već ovog januara, odlučne da dobiju trku za njegov potpis.

Za Mitrovića se kaže da u Belgiji nastavio sa dobrom formom koju je pokazao u Srbiji, da je za Anderleht postigao devet golova na 12 utakmica i da bi svakako bio od koristi bilo kom od tri pomenuta kluba, koji traže pojačanja u napadu.

Konkretno za Bajern se kaže da Bavarci žele da imaju alternativu za Marija Mandžukića u ulozi usamljenog napadača, a da je trener Pep Gvardiola poznat po negovanju vrhunskih mladih talenata.

Za Čelzi se ističe da je takođe pokazao veliko interesovanje za Mitrovića, ali i da u ovom klubu razmataju i neke iskusnije opcije u napadu.

Naravno, ovu vest odmah su preneli i belgijski mediji. 

Izvor: Vesti online

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!