Home Info Micić predsednik Smedereva, Rajković direktor

Micić predsednik Smedereva, Rajković direktor

redakcija

Maratonski sastanci koje je prethodnih dana organizovala gradonačelnica Smedereva, dr Jasna Avramović, na dobrom su putu da dobiju i konačan epilog.

Prema onome što se u ponedeljak moglo čuti u Đurđevom gradu, sasvim je izvesno da će od utorka potpuno nova garnitura preuzeti rukovodeća mesta.
Prema nezvaničnim saznanjima, već danas bi Vaso Tadić, stečajni upravnik Sartida DOO u čijem se vlasništvu nalaze stadion i fudbalski klub, mogao da imenuje potpuno nov Nadzorni odbor, kao i čelne funkcije „oklopnika“.
Po glasinama koje su se mogle čuti, funkciju novog predsednika najverovatnije će preuzeti Miroslav Micić, čovek koji je istu dužnost obavljao i ranije u Radničkom iz Obrenovca.
Ako se nešto preko noći ne promeni, danas bi konačno trebao da startuje igrački pogon „oklopnika“, a prozivku, po svoj prilici, obaviće novi šef struke Radovan Radaković, bivši trener Mladenovca i Kolubare.
Najveće iznenađenje, ipak, kako mnogi kažu transfer, napravljen je u izboru novog direktora. Poput doskorašnjih fudbalera, Saše Rankovića i Vojislava Bojatovića, iz Požarevca stiže Miodrag Mićko Rajković, dugogodišnji sportski direktor kluba sa Vašarišta.
Nema sumnje da će bogato iskustvo bivšeg čelnika Mladog radnika i te kako značiti u prevazilaženju nagomilanih problema koji pritiskaju popularne „oklopnike“.
Mihajlović sportski direktor
Kako se očekuje, ulogu izvršnog, bolje reći sportskog direktora, dobiće Goran Mihajlović – Putko. U pitanju je nekadašnji golgeter „oklopnika“ i više prvoligaških klubova.

Foto: R. Sandić

Izvor: Sportski žurnal

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!