Home Info “Rekonstrukcija, racionalni potez”

“Rekonstrukcija, racionalni potez”

redakcija

Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS rekao je u Smederevu da je rekonstrukcija Vlade tema kojoj se pridaje veliki značaj i koja već dugo traje.

Prema njegovim rečima, personalna rešenja ne treba da budu pitanja kojima ćemo se baviti, već redefinisanje ili remodeliranje politike, koja će se sprovoditi u budućem periodu, 

"Rekonstrukcija Vlade dugo traje, iz objektivnih razloga, imajući u vidu da smo imali važan iskorak u pogledu evropskih integracija i postizanja Briselskog sporazuma", rekao je Ružić FoNetu. 

"Mislim da je važno da građani shvate da rekonstrukcija ne predstavlja epohalni korak, već racionalan politički potez koji za rezultat treba da ima efikasniji rad Vlade premijera Dačića na realizaciji i novih ciljeva koji će nastupiti u novonastaloj situaciji, imajući u vidu i dobijanje datuma za ulazak u EU", poručio je Ružić. 

On je naglasio da se "inteligentni ljudi prilagođavaju situaciji" i dodao da personalna rešenja ne treba da budu pitanja kojima ćemo se baviti, već redefinisanje ili remodeliranje politike koja će se sprovoditi u budućem periodu. 

Ružić je u Smederevu prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 23. godišnjice osnivanja Socijalističke partije Srbije.

Izvor: FoNet

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!