Home InfoDruštvo Međunarodna izložba pasa „Night show Smederevo“

Međunarodna izložba pasa „Night show Smederevo“

by redakcija

Kinološko društvo Smederevo je otpočelo svor rad davne 1971. godine. U poslednjih 7 godina uspešno je napravljena saradnja sa Kinološkim savezom Srbije i krovnom svetskom organizacijom FCI i dobijena je dozvola i podrška za stalnu međunarodnu izložbu pasa koja je uvrštena u svetski kinološki kalendar. Ove godine će izložba biti organizova a18. avgusta.
 
"Volonterski i uz razumevanje čelnika našeg Grada smo sve "preneli" u Smederevsku tvrđavu i na taj način privukli mnogo stranih izlagača. Ove godine imamo prijavljene učesnike iz svih EX YU republika, Bugarske, Norveške, Francuske, Madjarske, Italije, Rusije…"– rekao je za SDCafe predsednik Kinološkod društva Smederevo Miloš Milosavljević.

I ove godine će se u okviru manifestacije održati CACIB ( međunarodna) izložba pasa svih rasa u velikom gradu Smederevske tvrđave. Kako organizatori najavljuju očekuje se poseta više od 3000 ljudi u dva dana koji nisu odgajivači pasa. Za najbolje je obezbeđen bogat nagradni fond.

"Smatramo da ova manifestacija samo širi lepotu našeg Grada na Dunavu" – rekao je Milosavljević za SDCafe i dodao: "Pozivamo sve ljubitelje pasa da posete izložbu u subotu od 17h do 24h i nedelju od 09h do 14h."

Prijave za izložbu se mogu poslati na sledeću e-mail adresu: cacibsmederevo18@gmail.com 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!