Home Info Lazar i Aleksandar sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Portugalu

Lazar i Aleksandar sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Portugalu

by redakcija

Na Svetsko prvenstvo u sportskom ribolovu u disciplini plovak, koje se odrzava u Portugaliji  u gradu Coruche za mlađe kategorije od 10 do 14 god, od 14 do 18 god i od 18 do 22 godine i Srbija će imati svoje predstavnike.

Od dvedesetočlane reprezentacije Srbije Smederevo ima dva svoja predstavnika i to Lazara Radanovića koji je reprezentativac i takmičar u kategoriji od 10 do 14 godina i član ribolovačkog kluba "Jezava Smederevo" i kao trener reprezentacije Srbije Aleksandar Beljić, takođe član ribolovačkog kluba "Jezava Smederevo".

U Portugaliji će se pecati mrena, manje babuške dok je u jednom delu staze moguć ulov cipala i šarana do 1 kg.

"Biće veoma teško, način na koji se peca je način koji mi nemamo u Srbiji i jako je specifičan. Favoriti su Španci i Portugalci, ali se nadamo da ćemo uspeti da savladamo taktiku i da će se deca tj. naši takmičari prilagoditi tom načinu pecanja i uslovima koje budemo imali." – rekao je ekskluzivno za SDCafe Aleksandar Beljić.

Da podsetimo, da je prošle godine kod nas u Smederevu na kanalu Železare održan Svetski kup u ribolovu za mlade, gde je naš sugrađanin, trener Aleksandar Beljić imao svetskog prvaka u svojoj kategoriji do 14 godina Valentina Kostića.

Nadamo se da će i ove godine postići zapažen uspeh. Reprezentacija Srbije putuje noćas a sa zvaničnim treninzima počinju od ponedeljka 1. avgusta do četvrtka 4. avgusta. Takmičenje traje od petka do nedelje 5 – 7. avgusta 2016.

Momci samo napred i bistro!

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!