Home InfoDruštvo Krš i lom oko „Smederevske jeseni“

Krš i lom oko „Smederevske jeseni“

by Redakcija

Građani Smedereva obavešteni su da će „Smedeervska jesen“ ove godine biti održana od 9. do 11.septembra. Drugih informacija nema, jer se zapravo još ništa više od ovoga ni ne zna.

Iako je manifestacija za dvadesetak dana, Organizacino odbor formiran je tek pre nekoliko dana. U njemu je pet članova, ali ko su oni, nije saopšteno. Predsednica Odbora je zamenica gradonačelnika Marija Marković Stvarić, a ne gradonačelnik, koji je po funkciji do sada svake godine bio na čelu odbora za organizaciju.

Kako sazanjemo, program još nije dogovoren, praktično ništa se ne zna kako će ovogodišnja manifetsacija izgedati. Oni koji odlučuju, saznajemo, ne mogu da se dogovore da li da se samo simbolično obeleži ili da se pravi program kao što se godinama unazad praktikuje. Međutim, sad je  kasno za organizovanje koncerata i drugih dešavanja.

Ostaje da sačekamo, videćemo 9.septembra.

Slične vesti

2 comments

Đura 19.08.2022 - 09:38

Smederevo „prajd“. Tako vam i treba smederevci, birali ste vučićeve botove, sad uživajte.

Reply
Bane 19.08.2022 - 12:33

Ovo je mnogo neodgovorno,garant i kasno za bilo šta,rukovodstvo se poigrava sa narodom i tradicijama Smedereva,šta da se i prezentuje gostima,skele oko crkve stoje već drugu godinu i opasnost su,užasna fontana,uveče mračni trg,rupa do rupe na trotoarima oko glavnog trga i ispred biblioteke,na desetine napuštenih kerova,puno oštećenih žerdinjera i kanti za smeće,ignorisanje naših umetnika iz grada i okoline,oni bi bili dovoljni da za malo sredstava prezentuju naš grad,ima puno toga što ne štima u ovom gradu.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!