Home InfoServisne informacije Kožna galanterija „FOX“ od sada i u našem gradu

Kožna galanterija „FOX“ od sada i u našem gradu

by Redakcija

Fox (Fabric of Xenia) što bi u izvornom značenju bilo „radionica za darove“, je mesto gde se stvaraju razni proizvodi od kože u svima bojama i oblicima. Veliki broj ovih predmeta je jedinstven i unikatan, ali ono što je zajedničko za sve je da je svaki komad ručno rađen.

Od sada ove visko kvalitetne proizvode možete kupiti i u našem gradu, tačnije prodajni objekat ove renomirane firme se nalazi u ulici Kneza Mihaila broj 25.

Ono što možete videti ako se uputite u prodavnicu Fox hand made-a, koja koju ćete prepoznati po svom logotipu lisice, su prelepi i kvalitetni novčanici, torbe, kaiševi, futrole, rančevi, neseseri i privesci koji se izrađuju od prirodne kože. Imajući u vidu predstojeće praznike, svaki od ovih proizvoda možete kupiti sebi ili nekome kao poklon i to po veoma pristupačnim cenama.

Kožna galanterija „FOX“ se rodila u Bačkoj Palanci, gde su proizvodnja i prodaja započele na jednoj staroj mašini sa svega nekoliko kvadrata kože, a nakon mnogo rada, truda i pre svega ljubavi prema onome čime se bave, ubrzo se proširila na Novi Sad, Beograd, Niš, Šabac, Zrenjanin, Suboticu, Pančevo, Bački Petrovac, Kragujevac, a od skora i na Smederevo.

 

„Izradom proizvoda od kože počeo sam da se bavim kada sam naišao na stare mašine u kući. Bačka Palanka je malo mesto pa je iz tog razloga skoro svaka kuća imala nekog ko je radio u Merkuru, fabrici proizvoda od kože. Moji baba i deda su tamo radili, kao i moja majka, koja mi je na početku pridužila veliku podršku u radi u pravljenju brenda. Kasnije su sa nama počeli da rade i ostali članovi porodice.“ – kaže kroz smeh za SDCafe.rs Dorijan Bobaček vlasnik ovog brenda.

„Prvi komad koji sam napravio bila je futrola za naočare, pa sam onda pokušao da napravim novčanik, i tako spontano je sve krenulo. Naša želja je bila da svojim radom i ljubavlju stvorimo nešto što će i drugi zavoleti. Želeli smo lepe, kvalitetne i pre svega pristupačne proizvode. Većina proizvoda je unikatno, jer neka koža nije ponovljiva u nabavci, kada je specifična boje ili kada su specifične šare na dezenu.“ – dodaje Dorian.


Ako još uvek niste rešili čime ćete obradovati sebe ili svoje bliske ljude ovo je definitivnbo dobra i mudra odluka.
Pored prodavnica u nekoliko gradova u Srbiji, od nedavno postoji i online šhop.
Takođe, više informacija o ponudi i asortimanu galanterije, možete pronaći i na društvenim mrežama: facebook i instagram.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!