Home InfoDruštvo Komplikacije oko Janjine operacije, potrebno još novca

Komplikacije oko Janjine operacije, potrebno još novca

by redakcija

Nakon vesti o prikupljenom novcu oko operacije naše sugrađanke Janje Stamenković, stvari su se iskomplikovale i došlo je do promene plana. Njeni roditelji uputili su nam pismo koje prenosimo u potpunosti:

"Dragi prijatelji,
osećam obavezu da vam objasnim da su nas okolnosti primorale da našu Janju, umesto u Tursku, vodimo u Švajcarsku na operaciju tumora. Na sreću, operisaće je doktorka Miroslava Bjeljac Božinović, našeg porekla, koja je među tri najbolja neurohirurga u svetu.

Uspeli smo nekako da dođemo do nje i ona se odrekla svog honorara zbog Janje. Moja ćerka će, ako Bog da, biti operisana vašim novcem i zato ne želim da bude ikakve zabune – u Tursku ne idemo jer je doktor koji je operisao Janju prešao u privatnu praksu, nemamo termin i sve to dodatno komplikuje stvar. Doktorka Bjeljac je spremna da je operiše za nekoliko nedelja, a operacija tamo košta 120 hiljada evra. Ona je molila kolege da smanje honorare, kao i vlasnika bolnice, sama se odrekla svog dela koji nije mali i došlo se do duplo manje sume od 60 000 evra. Uz vašu pomoć sakupili smo 40 000. 
Zato nam nedostaje još 20 000.

Ako ste voljni pomozite nam da spasimo naše dete.
Tumor raste,a vreme odmiče. 
Beskrajno zahvalna – porodica Stamenković"

SMS broj je još uvek aktivan 34 na 3030!
 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!