Home ZanimljivostiUmetnost KOLEKCIJA ZIDNIH SATOVA

KOLEKCIJA ZIDNIH SATOVA

redakcija

Jan Andersen i Poul Madsen, udružili su se da stvore brend Normann Copenhagen 1999. godine, sa vizijom da unesu novine u dizajn industriju…

U roku od pet godina, više od 38 proizvoda je predstavljeno i uspostavljena je saradnja sa dizajnerskim imenima i novim talentima iz celog sveta. tokom 2009. godine, Normann Copenhagen je odlučio da je vreme da se uvedu i komadi nameštaja u ponudu. Danas Normann Copenhagen nastavlja da predstavlja proizvode uzbudljivog i smelog dizajna. Posebno se promenio izbor boja proizvoda i često su proizvodi inspirisani trendovima koje možete naći u modnom svetu.

Normann Copenhagen je način života – način razmišljanja. Oni vole da izazovu konvencionalna pravila dizajna. to je razlog zbog kojeg ćete naći tradicionalne materijale stavljene u netradicionalnu upotrebu, kao što je kameni čiviluk napravljen od islandskog kamenja, vaza napravljena od silikona, i na kraju – psa napravljenog od plastike.

Dekorativni zidni sat Watch Me, koji je dizajnirao Rasmus Gottliebsen, je sada predstavljen u tri nove boje: roze, zelenoj i plavoj. inspiracija za tri nove boje proizašla je iz pale-HOME STYLE ■ DEKOR 37 te boja u svetu mode, koje Normann Copenhagen sada dovodi u sferu dizajna enterijera. Watch Me je jednostavan i slikoviti zidni sat sa prepoznatljivim oblikom, koji u kuću donosi vanvremensku ljubav prema bojama. Watch Me je inspirisan kartom boja, koja stvara lepezu kada se otvori. Vreme prolazi šta god da uradimo, ali Watch Me dodaje boje različitim periodima.

Normann Copenhagen Watch Me zidni sat ne želi jednostavno da pokaže tačno vreme – on želi da se igrom boja uskladi sa vašim raspoloženjem i osećajem za vreme u toku dana. Rasmus nam kaže: "Watch Me nije napravljen da pokazuje tačno vreme, tu se više radi o ideji vremena – boji vremena. Možete iskusiti različita raspolo- ženja, u zavisnosti od minuta, sata, dana ili godine. Ovo je duhovit i šareni zidni sat, koji za vas kreira prostor u kome možete živeti život punim plućima." Watch Me sat u novim bojama će se pojaviti u prodaji širom sveta tokom leta 2012. godine.

Izvor: mini studio

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!