Home Info Karatisti „Smederevca“ doneli medalje iz Evrope

Karatisti „Smederevca“ doneli medalje iz Evrope

redakcija

Minulog vikenda, u Nemačkom gradu Bohumu bilo je održano Evropsko prvenstvo za pionire, kadete i junior, u najstarijoj Karate federaciji- JKA shotokan. Na ovom izuzetno jakom takmičenju, grad Smederevo imao je tri predstavnika iz Karate kluba “Smederevac”- pionire Aleksandra Grujića I Mariju Krstić, kao I jednu juniorku Anu Krstić.

U svoj grad vratili su se sa dva odličja i time popunili bogatu riznicu medalja ovog kluba. Aleksandar Grujić u katama pojedinačno osvojio je bronzanu medalju u kategoriji dečaka 12 godina, dok se starija koleginica Ana Krstić kao članica juniorskog borba tima takođe domogla bronzanog odličja. Marija Krstić je nastupom u katama i borbama stigla do visoke 5, odnosno 6 pozicije.

S obzirom da je ovim mladim takmičarima ovo bio prvi nastup na međunarodnom nivou, rezulatat je odličan, a ako se uzme u obzir da su na put krenuli bez svog trenera Karić Predraga- Peke, rezultat je I više nego očekivan.

Trener Karić ne krije zadovoljstvo zbog osvojenih medalja, podsećajući da “Smederevac” nastavlja tradiciju dobrog nastupa na Evropskoj sceni, sada i u mlađim selekcijama.

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!