Home InfoPolitika Kandidat za premijera Ivica Dačić na predizbornom skupu u Smederevu

Kandidat za premijera Ivica Dačić na predizbornom skupu u Smederevu

by Redakcija

Predsednik Socijalističke partije Srbije i nosilac liste SPS-a za parlamentarne izbore Ivica Dačić danas je sa predsednikom Jedinstvene Srbije, Draganom Markovićem Palmom i članovima SPS -a održao predizborni skup u Smederevu.
U delegaciji SPS-a bio je i prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Branko Ružić
Prisutnima se najpe obratio visoki funkcioner SPS iz Smedereva Milija Barovic, koji je pričao o smernicama razvoja privrede i preduzetništva. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma govorio je o demografskoj situaciji u Srbiji, planovima za povećanje nataliteta i unapređenju socijalnog statusa građana i očuvanju tradicionalne uloge porodice u srpskom društvu.

Nosilac liste za predstojeće izbore i kandidat za budućeg premijera Ivica Dačić govorio je o značaju očuvanje naše tradicije, istorije, slobode. Posebno se osvrnuo na značaj bratskih odnosa sa Rusijom. U svetlu ukrajinske krize, Dačić je ponovio da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, iako trpi pritiske, i ponovio stav SPS da Srbija neće ući u NATO.

Ivica Dačić je istakao važnost dosadašnje borbe za Srbiju što je dokazao rezultatima u otpriznavanju lažne države Kosovo, kao i da će nastaviti kao premijer započeti posao.
Skup je održan ispred sedišta SPS u Smederevu u Ulici kralja Petra prvog.

 

 

 

Slične vesti

1 comment

Smederevac 10.03.2022 - 23:48

Da su izbačeni naglavačke iz komiteta 2000. ne bi se sad silili ispred zgrade koju su uzurpirali od naroda, izdaju prostor u centru i uzimaju pare . Kobajagi socijalisti a najveći l***** i kapitalisti i Dačić i Barović.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!