Home InfoDruštvo Javna debata „Da li je ekologija politika?“

Javna debata „Da li je ekologija politika?“

Redakcija

Povodom aktivnije građanske kampanje koja je u narednom periodu u planu, Pokret Tvrđava organizuje na tribinu koja će se održati u subotu, 24. aprila, od 15 časova, na početku ulice Kralja Petra.

Debata „Da li je ekologija politika?“ treba da podstakne Smederevce da češće, javno i otvoreno razgovaraju o problemu zagađenja životne sredine u našem okruženju, a na njoj će govoriti meteorolog i dugogodišnji načelnik Agencije za zaštitu životne sredine Milenko Jovanović, arhitekta Dragoljub Bakić, advokat Rodoljub Šabić, predsednik NUNS-a Željko Bodrožić i Nikola Kolja Krstić iz Pokreta Tvrđava.

Tom prilikom Pokret će takođe sugrađanima predstaviti i četiri novoformirana saveta (ekologija, prava radnika, obrazovanje, mediji) i dalji plan aktivističkog delovanja kome mogu da se priključe svi građani.

„Nastojali smo da, imajući u vidu značaj teme o kojoj će se na tribini govoriti, obezbedimo neke od najrelevantnijih sagovornika, verujući da će njihovo mišljenje i iskustvo doprineti boljem upoznavanju građana sa ovom kompleksnom problematikom.“- kažu organizatori u najavi ove tribine.

4 comments
0

Slične vesti

4 comments

insta mili gram 23.04.2021 - 14:59

Na žalos, neću moći da prisustvujem ekološkoj debati, imam preča posla, sutra se skupljamo u Tvrdjavi da čistimo djubre, a ovi neka se slikaju za instu

Reply
rajic 23.04.2021 - 20:41

OVAJ MALI DECKO JE EKSPONENT ZA RUSENJE KONESKOG UTICAJ POD PLASTOM EKOLOGIJE!

Reply
Sladjan 27.04.2021 - 07:37

A sta je suprotno ovome,da se zatvori zelezara,I sve fabrike!!!!!a naravno ovi sto kokodacu primaju dobre plate a nista nerade!!!!!kinezi ulazu u zelezaru I nije toliko zagadjeno,vise zagadjuju kotlarnice na mazut I kuce koje normalno loze sve I svasta plastiku kese svo djubre prodje preko sporeta,kotlova po kucama…….nema potrebe da budete bas toliko glupi …….

Reply
Ime* 29.04.2021 - 19:32

Ko vas placa i odakle vam novac da stalno nesto organizujete i nista ne radite ?

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!