Home Zanimljivosti I psi i mačke imaju svoju verziju videa „Happy“

I psi i mačke imaju svoju verziju videa „Happy“

by redakcija

Kada je umetnik svetskog glasa izbacio svoj novi hit „Happy“ nije mogao ni da zamisli da će cela planeta plesati uz taktove te pesme! Zarazna melodija, inspirativan tekst i dobro raspoloženje su recept kojim je Farel Vilijams potpuno opčinio ljude… Pardon, ne samo ljude!

 

Uz najveseliju pesmu plesali su milioni ljudi iz svih većih gradova na svetu i takmičili se ko će najverodostojnije prikazati dobro raspoloženje. Ipak, naše skromno mišljenje je da su uz čuveni hit ipak najbolje igrali psi i mačke iz Australije. 

Ravno 12 pasa trčkaralo je plažom, jurcalo okolo, njušilo se i skakalo uvis za lopticom uz svima poznate taktove. Društvo im prave dve mačke, koje izgledaju kao da pevaju prateće vokale. 

Australijski trener Robert Dovel bio je rešen da napravi spot za ovu pesmu u kome učestvuju psi i mačke o kojima brine. Izveo ih je zajedno na pseću plažu i zabava je mogla da počne.

Bilo je teško kasnije montirati snimak, jer su životinje veoma ozbiljno shvatile svoj zadatak, pa su kao što već pretpostavljate, bile – presrećne i pomalo nestašne! 

U jednom trenutku psi uskoče u vodu, a mačka po imenu Diđa, koju je Robert Dovel spasao, ih ni tada ne napušta. Uz ovu pesmu čak su i mačke srećne dok se kupaju! 

Pogledajte video i sami prosudite da li su četvoronožni lepotani uspeli da nadmaše ljude i na pravi način dočaraju najbolji osećaj na svetu! 

Upozorenje: Nakon gledanja spota, osmeh vam neko vreme neće silaziti sa lica, dok će se melodija pesme celog dana motati po vašoj glavi! 

 

Izvor: zivotinje.rs

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!